het Podiumbeest
In de 37 jaar dat ik naar buiten treed als JOHN LE MAIRE, kreeg ik landelijk bekendheid met nummers als "Op een dag" ''Ik wil'' en ''zeg me, zeg me''.
Muziek waar ik vooral zelf de teksten voor schrijf.
Tijdens mijn optredens doe ik naast mijn eigen muziek, ook uiteraard een breed repertoire van bekende Engels- en Nederlandstalig covers. Van Andre Hazes tot Tavares, alles passeert de revue. Ik treed door het hele land op en er zijn maar weinig cafés of podiums waar geen zweetdruppels van mij op de vloer liggen. Want aan inzet geen gebrek. Ik beschouw ieder optreden als een wedstrijd waarin ik ten alle tijden mij voor de volle 100% geef.  Diversen soorten feesten en partijen heb ik weleens mogen voorzien van een optreden. Van een heerlijke buurtkroeg tot op de middenstip van de Johan Cruijff Arena , van spijkerbroek  tot smoking en van avondvullend tot enkele nummers. You name it....been there, done that. Door mijn ervaring weet ik mijn optredens zo aan te passen dat ik entertainment in de brede zin van het woord kan brengen. Als oude rot in het vak blijf ik continue streven om mijn muziek en optredens te vernieuwen. Ik moet en zal met de tijd mee gaan, maar ik schuw het respect voor het verleden zeker niet. Want 'ken je  klassiekers, weet  wat er nu leeft en dan wordt de muziek van morgen vanzelf duidelijk'.

de Schrijver

'de meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker wordt naast jou dan droom ik nog'

Deze prachtige tekst is voor mij een bewijs dat tekstdichten een vak apart is. Want verzin hem maar....een tekst in alle eenvoud die zoveel zegt. Op veel van mijn muziek heb ik de teksten zelf geschreven. Dit niet alleen omdat ik dat leuk vind of er een talentje voor heb. Nee, ik doe dit  meer omdat het voor mij dan een extra emotie geeft als ik het nummer mag zingen. Dit schrijven doe ik ook voor anderen, dus heb jij een nummer waar je een mooie, grappige of bijzondere tekst op wilt hebben?


de Producer 

Als startend zanger kwam ik in het artiestenwereldje terecht waar ik totaal niets van af wist. Ondanks de informatie op internet zijn er nog veel startende zangers/essen met 1001 vragen. Met mijn kennis en netwerk kan ik jou daar misschien wel bij helpen.